Eastpak rugzakken & rugtassen

De populaire Eastpak rugzak is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. De Eastpak rugzakken hebben de laatste tientallen jaren de markt van schoolrugzakken, dagrugzakken en laptoprugzakken bijna compleet veroverd. De rugtassen van Eastpak zijn niet zonder reden zo populair. Ze hebben het perfecte formaat, zijn praktisch in gebruik en hebben ook nog eens een modern en eigentijds design. Dankzij het brede aanbod van het Eastpak, zit er voor iedereen wel een geschikte rugzak tussen. Bovendien zijn sommige Eastpak rugzakken in meer dan honderd (!) kleuren en prints verkrijgbaar.

Ideale rugzak voor school, werk, vrije tijd of handbagage

Eastpak maakt simpele, ‘recht toe recht aan’ rugzakken voor dagelijks gebruik. Ze zijn gemaakt van slijtvaste materialen, hebben veel opbergruimte en hebben een modern, eigentijds design. De meest verkochte Eastpak rugzak is degene die je tegenwoordig op elke school veel ziet, dat is de Eastpak Padded Pak’r. Deze populaire schoolrugzak kan natuurlijk ook goed worden gebruikt als dagrugzak, en om mee te wandelen.

De historie: van backpacks voor soldaten naar schooltassen

Het Amerikaanse merk begon 1976 met de productie van rugzakken en tassen voor het Amerikaanse leger. Daarna ging het merk ook rugzakken maken voor dagelijkse toepassingen. Tegenwoordig zijn de Eastpak schooltassen niet meer uit het Nederlandse straatbeeld weg te denken.

De huidige Eastpak collectie

Eastpak richt zich tegenwoordig vooral op het ontwerpen en produceren van stoere, ‘urban’ rugzakken. Deze kunnen gebruikt worden als schooltas, rugzak voor werk of voor andere dagelijkse gebruiken. Deze hebben vaak extra vakken, zoals een laptopvak of een vak voor je tablet. Onderstaand een aantal aanraders voor school, werk en vrije tijd

De beste Eastpak rugzakken voor scholieren

Als het aankomt op het kiezen van een rugzak voor school, willen scholieren iets dat zowel stijlvol als functioneel is. Eastpak, bekend om zijn duurzaamheid, kwaliteit en trendy ontwerpen, biedt een verscheidenheid aan rugzakken die aan beide eisen voldoen. Hier zijn de drie beste Eastpak rugzakken die perfect zijn voor elke scholier.

1. Eastpak Padded Pak’r

De Eastpak Padded Pak’r is een klassieker en een van de meest herkenbare rugzakken ter wereld. Dit model is perfect voor scholieren dankzij het ruime hoofdcompartiment dat groot genoeg is voor schoolboeken, een lunchbox en zelfs een laptop. De gevoerde rug en schouderriemen zorgen voor optimaal draagcomfort, zelfs na een lange schooldag. Met een scala aan kleuren en prints kan elke leerling zijn persoonlijke stijl uitdrukken.

2. Eastpak Out Of Office

Voor scholieren die een laptop meenemen, is de Eastpak Out Of Office een ideale keuze. Deze rugzak heeft een speciaal gewatteerd laptopvak dat laptops tot 13 inch beschermt. Naast het laptopvak biedt het hoofdcompartiment voldoende ruimte voor boeken, schrijfgerei en andere essentials. De comfortabele, gevoerde schouderbanden maken het makkelijk om de rugzak gedurende de hele dag te dragen zonder last te krijgen van je schouders.

3. Eastpak Provider

De Eastpak Provider is perfect voor scholieren die extra ruimte nodig hebben. Met twee grote compartimenten biedt deze rugzak meer dan genoeg plek voor schoolboeken, een laptop, sportkleding en meer. De geïntegreerde sleutelclip houdt sleutels veilig en makkelijk bereikbaar, terwijl de verdikte bodem ervoor zorgt dat de inhoud goed beschermd blijft. De compressieriemen aan de zijkanten zijn ideaal om de rugzak compacter te maken wanneer hij niet volledig gevuld is.

Waarom een Eastpak rugzak voor school?

Eastpak rugzakken staan bekend om als een duurzaam, stijlvol kwaliteitsproduct. Alle tassen komen met een garantie van 30 jaar, wat het vertrouwen in de kwaliteit van hun producten onderstreept. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen de druk van dagelijks schoolgebruik. Met Eastpak kunnen scholieren rekenen op een betrouwbare rugzak die er ook nog eens geweldig uitziet.

De beste Eastpak laprugzakken voor het werk

Of je nu een freelancer, consultant, of een kantoorprofessional bent, het vinden van de juiste rugzak voor je werk is essentieel. Een goede rugzak moet niet alleen ruim en functioneel zijn, maar ook een professionele uitstraling hebben. Eastpak biedt verschillende rugzakken die ideaal zijn voor de werkende professional. Hier zijn drie modellen die bij uitstek geschikt zijn voor het werk.

1. Eastpak Floid

De Eastpak Floid combineert stijl met functionaliteit en is ideaal voor de moderne professional. Deze rugzak is voorzien van een speciaal gewatteerd laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die zijn technologie veilig en toegankelijk moet houden. Daarnaast zijn er meerdere organisatievakken waaronder een sleutelclip en een waterflesvak. Het strakke, minimalistische ontwerp maakt het een stijlvolle keuze voor zowel mannen als vrouwen.

2. Eastpak Out Of Office

Net als voor scholieren, is de Eastpak Out Of Office ook ideaal voor werkenden. Deze rugzak heeft een ruim hoofdcompartiment en een beschermend laptopvak, waardoor het perfect is voor het dragen van een laptop samen met documenten en andere werkbenodigdheden. Het eenvoudige en efficiënte ontwerp zorgt ervoor dat je alles gemakkelijk kunt organiseren en snel kunt vinden, wat de Out Of Office perfect maakt voor pendelaars en professionals die vaak onderweg zijn.

3. Eastpak Volker

De Eastpak Volker is ontworpen voor diegenen die extra ruimte en bescherming nodig hebben voor hun dagelijkse werkspullen. Deze rugzak heeft twee hoofdcompartimenten, waaronder een gevoerd laptopvak dat geschikt is voor 17 inch laptops. Het heeft ook een ergonomisch rugpaneel en gevoerde schouderriemen, wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Dit model is perfect voor professionals die veel apparatuur of meerdere items moeten meenemen naar hun werkplek.

Waarom kiezen voor een Eastpak rugzak voor op het werk?

Eastpak rugzakken zijn niet alleen praktisch en duurzaam, maar hebben ook stijl en hebben een professionele uitstraling. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de slijtage van dagelijks gebruik en hebben een doordachte indeling zodat je altijd voorbereid en georganiseerd op je werk aankomt. De garantie van 30 jaar benadrukt het vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten, wat ze een slimme investering maakt voor elke hardwerkende en veeleisende professional.

De beste Eastpak rugzakken voor vrije tijd en citytrips

Natuurlijk heeft Eastpak ook rugzakken die je in je vrije tijd kunt gebruiken. Eigenlijk geldt dat voor alle Eastpak rugtassen maar er zijn ook enkele modellen die zich heel goed lenen voor een weekendje weg of een stedentripje. Voor citytrips vereisen een rugzak die zowel comfortabel is om te dragen als praktisch voor het opbergen van alles wat je nodig hebt tijdens een dag in de stad. Onderstaand drie Eastpak rugzakken die uitstekend geschikt zijn voor vrije tijd en stedelijke avonturen.

1. Eastpak Austin

De Eastpak Austin is een perfecte metgezel voor iedereen die de stad wil verkennen. Deze rugzak combineert het klassieke boekentasontwerp met moderne functionaliteiten. Het heeft een ruim hoofdvak met een touw- en gespsluiting, wat een vleugje vintage stijl geeft terwijl het toch gemakkelijk toegang biedt tot je spullen. De zijvakken zijn ideaal voor het opbergen van drinkflessen of kleine items. Bovendien zorgt het gevoerde laptopvak ervoor dat je je technologie veilig kunt meenemen.

2. Eastpak Wyoming

De Eastpak Wyoming is een duurzame en stijlvolle keuze voor stadsreizigers. Deze rugzak is gemaakt van robuust materiaal met lederen afwerkingen, wat niet alleen zorgt voor een chique uitstraling, maar ook voor een lange levensduur. Het comfortabele gevoerde rugpaneel maakt het gemakkelijk om de rugzak de hele dag door te dragen, terwijl het hoofdvak voldoende ruimte biedt voor al je essentiële benodigdheden voor een dagje uit.

3. Eastpak Ciera

De slanke en minimalistische Eastpak Ciera is ideaal voor degenen die houden van een meer gestroomlijnd design. Deze rugzak heeft een flap met gespsluiting die de inhoud veilig houdt, en het hoofdcompartiment is ruim genoeg voor je reisbenodigdheden. De Ciera is perfect voor diegenen die een minder omvangrijke tas willen die nog steeds de noodzakelijke opbergruimte biedt.

Waarom een Eastpak rugtas voor in je vrije tijd?

Eastpak rugzakken zijn niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook ontworpen met het oog op comfort en stijl. Deze rugzakken zijn perfect voor lange dagen van verkennen en toerisme. Met resistente materialen en stijlvolle ontwerpen zijn ze een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en modieuze reisgenoot.

Eastpak rugzakken voor handbagage

Zoals je weet, hanteren luchtvaartmaatschappijen eisen aan de maximale afmetingen van reisrugzakken die voor handbagage worden gebruikt. Onderstaand een tabel waarin de actuele Eastpak rugzakken worden vergeleken met de meest recente IATA-norm van 56x45x25 cm voor handbagage.

ModelAfmetingen (H x B x D)VolumeKenmerken
Eastpak Padded Pak’r40 x 30 x 18 cm24 LKlassiek design, ruim hoofdcompartiment, comfortabele gevoerde schouderriemen
Eastpak Out Of Office44 x 29,5 x 22 cm27 LLaptopvak, ruim hoofdcompartiment, gevoerde schouderriemen
Eastpak Provider44 x 31 x 25 cm33 LTwee grote compartimenten, geïntegreerd laptopvak, compressieriemen
Eastpak Floid48 x 29 x 12,5 cm16 LSpecifiek laptopvak, meerdere opbergvakken, ergonomisch ontwerp
Eastpak Wyoming40 x 30 x 18 cm24 LRobuust materiaal met lederen onderzijde, comfortabel gevoerd rugpaneel
Eastpak Ciera42 x 29 x 11 cm17 LSlank en minimalistisch design, flap met gespsluiting, laptopvak
Eastpak Austin42 x 34 x 11 cm18 LTouw- en gespsluiting, zijvakken, laptopvak
Geen van deze modellen overschrijdt de maximale afmetingen van 56x45x25 cm. Ook blijven ze allemaal ruim binnen de limieten voor wat betreft de totale afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor de meeste luchtvaartmaatschappijen als handbagage.

Vertrouwde Eastpak kwaliteit: 30 jaar garantie

Wat de Eastpak rugzakken en tassen kenmerkt is de hoogwaardige afwerking, draagcomfort en moderne design. Iedere Eastpak rugzak is voorzien van gewatteerde schouderbanden en heeft een goede pasvorm. Hiernaast past Eastpak elk seizoen de kleurstelling en prints van de tassen aan. Zo gaat het merk altijd met de trends mee. Je hebt jarenlang plezier van een Eastpak rugzak. De rugzakken van Eastpak hebben namelijk tot 30 jaar garantie op fabrieksfouten. Hiermee toont het Amerikaanse merk aan dat zijn rugzakken uitzonderlijk lang meegaan.

Eastpak biedt het allemaal

Of je nu op zoek bent naar een rugzak met veel ruimte, een met een laptopvak of een die simpelweg comfortabel is om te dragen, Eastpak biedt het allemaal. Met een Eastpak rugzak ben je klaar voor elk avontuur, of het nu op school, op de universiteit, in je vrije tijd of op je werk is, zonder in te leveren op stijl of comfort.