Eastpak rugzakken

De populaire Eastpak rugzak is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. De Eastpak rugzakken hebben de laatste tientallen jaren de markt van schoolrugzakken, dagrugzakken en laptoprugzakken bijna compleet veroverd.

De rugtassen van Eastpak zijn niet zonder reden zo populair. Ze hebben het perfecte formaat, zijn praktisch in gebruik en hebben ook nog eens een modern en eigentijds design. Dankzij het brede aanbod van het Eastpak, zit er voor iedereen wel een geschikte rugzak tussen. Bovendien zijn sommige Eastpak rugzakken in meer dan honderd (!) kleuren en prints verkrijgbaar.

Ideale rugzak voor school, werk of handbagage

Eastpakt maakt simpele, ‘recht toe recht aan’ rugzakken voor dagelijk gebruik. Ze zijn gemaakt van slijtvaste materialen, hebben veel opbergruimte en hebben een modern, eigentijds design. De rugzak die je tegenwoordig op elke school veel ziet is de Eastpak Padded Pak’r. Deze populaire schoolrugzak kan natuurlijk ook goed worden gebruikt als dagrugzak, en om mee te wandelen.

Van backpacks voor soldaten naar schooltassen

Het Amerikaanse merk begon 1976 met de productie van rugzakken en tassen voor het Amerikaanse leger. Daarna ging het merk ook rugzakken maken voor dagelijkse toepassingen. Tegenwoordig zijn de Eastpak schooltassen niet meer uit het Nederlandse straatbeeld weg te denken.

Eastpak rugtas

Eastpak richt zich tegenwoordig vooral op het ontwerpen en produceren van stoere, ‘urban’ rugzakken. Deze kunnen gebruikt worden als schooltas, rugzak voor werk of voor andere dagelijkse gebruiken. Deze hebben vaak extra vakken, zoals een laptopvak of een vak voor je tablet.

Kwaliteit

Wat de Eastpak rugzakken en tassen kenmerkt is de hoogwaardige afwerking, draagcomfort en moderne design. Iedere Eastpak rugzak is voorzien van gewatteerde schouderbanden en heeft een goede pasvorm. Hiernaast past Eastpak elk seizoen de kleurstelling en prints van de tassen aan. Zo gaat het merk altijd met de trends mee. Je hebt jarenlang plezier van een Eastpak rugzak. De rugzakken van Eastpak hebben namelijk tot 30 jaar garantie op fabrieksfouten. Hiermee toont het Amerikaanse merk aan dat zijn rugzakken uitzonderlijk lang meegaan.