Over Rugzakken.net

Ga je een rugzak kopen? Dan is het verstandig om niet zo maar de eerste de beste rugzak te kopen die je tegenkomt. Er zijn ontzettend veel soorten en maten rugzakken. Er zijn wel duizenden verschillende rugzakken en allemaal hebben ze hun voordelen en nadelen. Dat maakt het kopen van een rugzak niet altijd eenvoudig. Daarom is het belangrijk om eerst advies en tips in te winnen als je een rugzak wilt kopen en ook reviews te lezen.

Wij delen onze kennis en ervaring

Wij lopen al sinds onze kinderjaren met rugzakken rond. We gebruiken ze voor allerlei doeleinden, van school en werk tot een dagje naar de stad en van een dagwandeling in het bos tot meerdaagse trektochten in onherbergzaam, hoogalpine terrein. Ook hebben wij rugzakken verkocht. Daarom beschouwen wij onszelf als (zelfbenoemde) experts op het gebied van rugzakken. Omdat we door de jaren heen al heel wat rugzakken hebben geprobeerd, hebben we besloten om onze kennis en ervaring op het gebied van rugzakken te bundelen met jullie te delen in de vorm van deze website.

Veel informatie, advies en reviews

Op deze website vind je ontzettend veel informatie over rugzakken. We behandelen alle in’s & out’s, laten zien welke soorten rugzakken er zijn en vertellen je ook waar je bij iedere soort rugzak op moet letten bij het kopen van een rugzak. Daarnaast vind je hier ook een aantal reviews over de rugzakken die wij in de praktijk hebben getest en een beschrijving van de populairste merken rugzakken.

Beste hiking rugzak

Aankoopadvies, tips en prijzen

Ook hebben wij van ieder soort rugzak een overzicht gemaakt met de modellen die wij aanbevelen. Wij noemen daar steeds de voor- en nadelen en alle andere bijzonderheden van de rugzakken. Omdat rugzakken per model in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zijn, waarvan de prijs en beschikbaarheid per winkel sterk verschilt, vermelden wij bewust geen prijzen van de rugzakken. Wel vermelden wij regelmatig een richtprijs, gebaseerd op de doorsnee winkelprijs van een gangbare uitvoering.

Overzicht van alle rugzakken

Je vindt hier geen overzicht van alle rugzakken die er te koop zijn. Wij geven je hier heel veel informatie en vermelden van iedere soort rugzakken onze favoriete modellen. Wij hebben er echter voor gekozen om hier geen totaalaanbod op te nemen.