Rugzakken van Vaude

Het Duitse merk Vaude produceert al sinds haar oprichting in de jaren ‘70 hoogwaardige rugzakken die geschikt zijn voor allerlei avonturen. Vaude rugzakken en backpacks zijn al decennialang geliefd, voornamelijk in Europa. Dit is vooral vanwege de geweldige bouwkwaliteit, de slijtvaste materialen, het functionele design en het draagcomfort van de tassen. Het merk richtte zich voorheen vooral op bergsporten, zoals klimmen, wandelen en wintersport.

Tegenwoordig is Vaude echter van alle markten thuis. Naast de bergsport richt het merk zich inmiddels ook op twee andere markten: die van wielrennen, mountainbiken en dagelijks gebruik. Denk bij dagelijks gebruik aan rugzakken voor school, werk of reizen. Kortom, je ziet Vaude rugtassen anno 2019 overal terug: in de vrije natuur, maar ook in de stad.

Een van de meest duurzame outdoormerken

Naast het ontwerpen en produceren van geweldige rugzakken, richt dit gerenommeerde merk zich ook op duurzaamheid. Ze houden zich hierbij aan de strikte ‘Blue Sign’ milieustandaard. Hiernaast is het hoofdkwartier van Vaude compleet energieneutraal. Als je een rugzak van Vaude koopt, ben je dus verzekerd van het feit dat deze duurzaam is vervaardigd.

Rugzak kopen? Vaude biedt alle keus!

Vaude produceert dus al jarenlang uiteenlopende soorten rugzakken voor diverse toepassingen. Zo heeft het merk specifieke rugzakken voor fietsen, hiken, skiën en klimmen. Deze hebben allen een avontuurlijk karakter, zijn comfortabel en gaan lang mee. Bovendien heeft dit merk ook een breed aanbod van dagrugzakken, schooltassen en kindertassen. Deze zijn praktisch in gebruik, zien er stijlvol uit en zijn beschikbaar in een veelvoud aan kleuren.

Enorm uitgebreid aanbod rugzakken

Dat dit Duitse merk zo geliefd is, is natuurlijk niet zonder reden. De rugzakken van Vaude zijn simpelweg erg functioneel, goed doordacht en gaan jarenlang mee. Je vindt hier op rugzakwinkel.net dan ook veel verschillende Vaude tassen, rugzakken en backpacks. Dit zijn onder andere de eerder genoemde rugzakken voor fietsen, wandelrugzakken en tassen voor bergsport. Er kan simpelweg worden geconcludeerd dat dit Duitse merk van alle markten thuis is en een bijzonder uitgebreid assortiment heeft. Natuurlijk heeft Vaude ook verschillende rugzakjes voor kinderen.