Rugzakken van Arc’teryx

Denk je aan kwaliteitsrugzakken, dan denk je aan Arc’teryx rugzakken. Dit Canadese merk staat bekend om zijn innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ondanks het feit dat Arc’teryx niet het goedkoopste merk is en dat de rugzakken van Arc’teryx dus niet bepaald goedkoop zijn, is Arc’teryx erg populair. Veel mensen zijn er van overtuigd dat zij bij Arc’teryx waar voor hun geld krijgen. Wij zijn geneigd om het met deze mensen eens te zijn. Het merk heeft een rijke historie. In 1988 werd het opgericht en bracht al snel één van haar meest geliefde rugzakken op de markt, de Bora.

Innovatief, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig

Zoals we al zeiden staat Arc’teryx bekend om haar kwalitatief hoogwaardige producten. Van softshell broek tot lichtgewicht Gore-Tex hardshell en van muts tot comfortabele rugzak, met Arc’teryx weet je waar je aan toe bent. De kwaliteit is hoog én constant. De reden hiervoor is simpel: alle producten van dit merk worden in Canada zelf geproduceerd en niet in lagelonenlanden zoals China of India. Waar je dit terugziet? Dit zie je met name in de afwerking en duurzaamheid van de rugzakken van Arc’teryx terug. Een ander voordeel hiervan is het feit dat de arbeidsomstandigheden in Westerse landen stukken beter zijn dan in die van lagelonenlanden. Koop je een backpack van Arc’teryx, dan ben je dus zeker van het feit dat deze eerlijk vervaardigd is.

Arcteryx backpacks voor skiën, wandelen, klimmen en trailrunnen

Arc’teryx maakt rugzakken voor uiteenlopende toepassingen. Denk hierbij aan rugzakken voor backpacken, wandelen, klimmen, skiën, alpinisme, trailrunnen en dagelijkse toepassingen. Daarnaast heeft het merk voor elk van haar rugzakken diverse accessoires, waaronder regenhoezen en organizers.

Als beste uit de test

Eerder benoemden we al de uitzonderlijke kwaliteit van de rugzakken van dit merk. Het is dan ook niet voor niets dat deze als beste uit de test komen. Zo is de Alpha FL 45 klimrugzak in 2017 als beste getest door het gerenommeerde OutdoorGearlab. Ook de Bora backpacking rugzak en de Brize wandelrugzak vallen vaak in de prijzen. Onlangs bracht het merk een aantal nieuwe klim- en skirugzakken op de markt, de Alpha AR en de Alpha SK rugtassen. Tot slot heeft Arc’teryx ook verscheidene urban rugzakken. Deze zijn ideaal voor gebruik in de stad, ongeacht of je nu naar werk/school gaat, of simpelweg boodschappen doet.

Populaire Arc’teryx rugzakken

Onderstaand een paar populaire Arc’teryx rugzakken.