Rugzakken van The North Face

Het motto van The North Face is “Never Stop Exploring”, ofwel, stop nooit met ontdekken! Dit motto zie je terug in haast elk product van The North Face, in het kort ook wel TNF genaamd. Zo ook in hun talloze rugzakken. The North Face rugzakken zijn lichtgewicht, strak vormgegeven, goed doordacht en ontworpen voor de échte avonturiers. Dit inmiddels erg populaire merk werd in 1966 opgericht in het zonnige San Francisco in de Verenigde Staten. Toendertijd focuste het merk zich vooral op het ontwerpen van materialen voor klimmers en alpinisten. Tegenwoordig is dit wel anders. Je ziet rugzakken en backpacks van The North Face namelijk overal: op straat in de stad, in het bos, maar ook hoog in de bergen. Dit Amerikaanse merk heeft immers een uitgebreid aanbod aan urban rugzakken, wandelrugzakken, reistassen en nog veel meer.

The North Face Borealis en Jester

The North Face (TNF) heeft ook rugzakken voor dagelijkse toepassingen. Dit zijn onder andere de Borealis en Jester. Dit zijn de twee meest populaire rugzakken van het befaamde Amerikaanse merk, en niet zonder reden. De rugzakken hebben een perfect formaat en een modern design. Ook zijn ze dankzij hun vele extra vakken erg praktisch. Zo hebben de rugzakken een laptopvak, een vak voor je tablet en meer. Op rugzakken.net zijn we echt fan van de populaire The North Face Borealis en Jester, die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Stoere, innovatieve en karakteristieke rugzakken

The North Face produceert tegenwoordig allerlei verschillende soorten rugzakken, van schooltassen tot rugzakken geschikt voor extreme klimtochten. Al deze rugzakken worden vanuit het perspectief van de gebruiker ontworpen. Functionaliteit en gebruiksgemak staan hoog in het vaandel. Daarnaast staat TNF bekend om haar innovatie. Zo wordt er altijd gebruik gemaakt van nieuwe, hoogwaardige materialen. Verder zijn de rugzakken van The North Face erg kenmerkend vormgegeven. Ze zijn in veel verschillende aantrekkelijke kleuren te koop en zien er modern en strak uit. Bovendien brengt het Amerikaanse outdoormerk elk jaar nieuwe kleuren uit voor hun rugzakken.