Lowe Alpine rugzakken kopen?

Het Amerikaanse Lowe Alpine is een van de marktleiders op het gebied van rugzakken en backpacks. Dit merk maakt sinds 1967 al hoogwaardige rugzakken. Het merk werd opgericht door de gebroeders Lowe, beide wereldberoemde bergbeklimmers. Zij wilden materiaal maken voor en door klimmers. Tegenwoordig maakt Lowe Alpine ook rugzakken voor dagelijks gebruik, wandelen, skiën en natuurlijk backpacken. Het merk staat erom bekend dat het altijd met innovatieve producten komt van hoogwaardige kwaliteit. Dit zie je dan ook echt terug in de praktijk. Wie heeft er nou niet een al 15 jaar oude Lowe Alpine backpack op zolder liggen?

Van Lowe Alpine klimrugzakken tot backpacks, reistassen en meer

Lowe Alpine begon als een echt klimmerk. Door de jaren heen ging het merk zijn expertise ook toepassen voor andere bezigheden. Denk hierbij aan wandelen, skiën, backpacken, reizen en meer. Ongeacht waar je een rugzak voor nodig hebt, bij Lowe Alpine hebben ze er sowieso eentje die bij jou past.

Specialist in alleskunnende rugzakken

De laatste jaren focust Lowe Alpine zich steeds meer op het ontwikkelen van rugzakken die voor haast alles kunnen worden gebruikt. Zo is onlangs de Aeon-lijn aan rugzakken uitgekomen en werd ook de lichtgewicht Fuse geïntroduceerd. Deze rugzakken zijn te gebruiken tijdens het wandelen, hardlopen, trailrunnen, mountainbiken, klimmen en skiën.

Backpacks van Lowe Alpine enorm populair

Haast iedereen die op zoek is naar een backpack, kijkt eerst naar de backpacks van dit merk. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Toen dit merk in de jaren ‘60 begon, kwam het met een innovatief en verstelbaar draagsysteem waardoor zware backpacks een stuk comfortabeler te dragen waren. Tegenwoordig staat Lowe Alpine nog steeds bekend om zijn comfortabele reis rugzakken. Deze zijn voorzien van het comfortabele TFX draagsysteem. Daarnaast zijn de backpacks van Lowe Alpine vervaardigd van hoogwaardige materialen en is de afwerking zo goed als perfect. Tot slot heeft dit merk simpelweg een enorm uitgebreid aanbod van backpacks. Grote backpacks met een inhoud van 70 liter, backpacks speciaal ontworpen voor het vrouwelijk lichaam, noem maar op.