Rugzakken van Fjällräven

Fjällräven maakt meer dan alleen rugzakken. Fjällräven is een befaamd Zweeds outdoormerk dat al meer dan 50 jaar hoogwaardige en innovatieve producten maakt. Met name de robuuste outdoorkleding en rugzakken van Fjällräven zijn geliefd.

Het Zweedse merk werd opgericht door de jonge Ake Nordin, die zelf een rugzak met een houten frame had ontwikkeld. Zo’n frame zorgt voor veel draagcomfort en was toendertijd een ware revolutie. Laat het nou ook draagcomfort zijn wat de moderne rugzakken van Fjällräven kenmerkt. Het merk streeft er namelijk naar om iedereen op een leuke en comfortabele manier te laten genieten van de natuur.

The Fjällräven Way

Daarnaast is Fjällräven erg actief op het gebied van duurzaamheid. Alle materialen die het merk gebruikt voor de vervaardiging van haar rugzakken en backpacks zijn duurzaam geproduceerd. Ook zijn de producten ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan. Hiermee houdt het merk de negatieve impact van hun producten op het milieu zo klein mogelijk. Dit wordt ook wel “The Fjällräven Way” genoemd.

Tassen voor reizen, wandelen en meer

Het Zweedse merk Fjällräven produceert dus al sinds zijn oprichting verschillende tassen. Het outdoormerk richt zich daarbij vooral op wandelaars, backpackers en liefhebbers van trektochten. Het merk heeft een breed scala aan rugzakken geschikt voor avonturen in de natuur. Net zoals alle andere Fjällräven rugtassen zijn ook deze ontworpen vanuit het oogpunt van de gebruiker. Hierdoor zijn de rugzakken praktisch in gebruik en erg comfortabel. Ook zijn ze erg slijtvast en gaan ze dus lang mee. Vaak wel tientallen jaren, ook bij intensief gebruik onder ruwe omstandigheden.

Fjallraven Kanken & Abisko backpacks

Fjällräven heeft een breed aanbod van rugzakken en tassen. De populaire Fjällräven Kanken bijvoorbeeld, die in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar is. Naast de Kanken biedt Fjällräven ook andere schoolrugzakken aan. Trekking- en wandelrugzakken maken ook deel uit van het uitgebreide aanbod. Neem bijvoorbeeld de Fjällräven Abisko backpacks. Deze zijn slijtvast, comfortabel en hebben een elegant, ingetogen uiterlijk. Deze zijn, behalve voor trektochten, ook bij uitstek geschikt voor hiking en backpacking.