Burton rugzakken

De rugzakken van Burton zijn razend populair. Burton is een merk dat vooral bekend staat om zijn snowboardrugzakken en rugtassen voor andere wintersporters. Dankzij jarenlange innovatie is Burton een van de toonaangevende merken in deze markt. Maar ook buiten wintersport weet dit merk indruk te maken met haar rugzakken. Het merk heeft verscheidene urban rugzakken, ofwel werk- of schooltassen. Dankzij deze veelzijdigheid is Burton een van de meest populaire merken op gebied van rugzakken.

Ook rugtassen voor citytrips of school

Burton werd in 1977 opgericht door snowboarder. Dit betekent echter niet dat dit gerenommeerde merk alleen rugzakken en rugtassen voor wintersporters maakt. De laatste jaren focust Burton zich ook steeds meer op rugzakken voor citytrips of naar school/werk. Geliefde Burton schooltassen zijn onder andere de Prospect, Tinder, Kilo of Day Hiker. Deze kunnen ook gebruikt worden als handbagage op vliegvakantie of als rugzak voor een mooie dagwandeling. Alle deze rugzakken hebben een laptopvak en meerdere opbergvakken om je spullen in op te bergen.

Snowboarding

Snowboarden, daar is waar de roots van Burton liggen. Daarom heeft het merk een uitgebreid aanbod aan verschillende rugzakken en rugtassen geschikt voor wintersport. Denk hierbij aan de Burton Side Country, Sleyton of Incline 30L.Daarnaast heeft Burton ook verschillende backpacks voor wandelaars en backpackers. Dit zijn de Burton Incline modellen. Deze zijn in verschillende maten leverbaar.

Burton rugzakken kopen bij rugzakken.net

Ben je in de markt voor een nieuwe rugzak? Ongeacht of je nu een nieuwe schooltas zoekt of op zoek bent naar een specifieke tas voor wintersport, hier op rugzakken.net zit je op de juiste plek. Wij hebben een breed assortiment van verschillende Burton rugzakken. Daarnaast vind je hier ook precies waar je de tas die je op het oog hebt het voordeligst kunt kopen!

In het kort

  • begonnen als specifiek merk voor snowboarders
  • heeft breed aanbod van veelzijdige rugzakken voor school, werk of citytrips
  • gebruik van stevige, hoogwaardige materialen
  • op rugzakken.net het voordeligste!